kliensek

Sávszélesség-korlátozási lehetőség a DC++-ban

Hosszú beszélgetések után az ADSL és egyéb aszinkron internet-előfizetők nagy örömére a DC++ project vezetője, Jacek Sieka nemrégiben rábólintott: a DC++ következő verziójába bekerülhet a sávszélesség-korlátozás.

Megjelent a jUCy 0.74

Nemrégiben megjelent a több platformra elérhető, Javás DC kliens új verziója, a jUCy 0.74.

Faker lettem

Elvből nem szoktam más hubokról nyilvánosan írogatni, de néha azért nálam is kimegy a biztosíték. Ma reggel be szerettem volna lépni a HWB Hub-ra, mivel már rég voltam ott. A következő üzenet várt:

[11:13:43] <-=BRIDGE=-> You are being kicked because: Ne csalj. Tölts le egy normális klienst innen: http://dcpp.hu _BAN_1h

Megvilágosodtam. Faker vagyok, egy csaló, utolsó senki. Bocsánat, többet nem fordul elő, megyek és felkötöm magam...

DC++ 0.75 és BCDC++ 0.75b/bx

Jó hír a friss dolgok kedvelőinek, hogy elérhető a DC++ 0.75 és a BCDC++ 0.75bx változata letöltésre. Webhelyek, ahonnan az új klienseket letölthetitek:

A részletek a teljes hírben...

Megjelent a jUCy 0.71

Tegnap megjelent a többplatformos, Java alapú DC kliens, a jUCy 0.71-es változata, ami sok hibajavítást tartalmaz. Az új verzió letölthető a jUCy honlapjáról.

Egy új, igéretes kliens: jUCy 0.70

Fut Windowson, Linuxon és Macen, szépen néz ki és lehet vele kapcsolódni az Elite-re. Mi az? jUCy. A jUCy legújabb, 0.70-es verziójának a tesztjét olvashatjátok.

DCWA

Nos ismét egy morzsa a kulisszák mögül...

DirectConnect Web Access (DCWA)

Maya, Google és az Elite

Készül a hubon egy robot (Maya), melynek segítségével azok az userek is tudnak a hubra írni, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak DC klienst használni. A robot az XMPP protokollt fogja használni, azt amit a Google népszerű chatszolgáltatása. Ennek következtében, mindenki aki rendelkezik Jabber (XMPP) accounttal, vagy "Google Fiók"-kal, az figyelemmel kísérheti a hubunk közös chatjét. A robot jelenleg még fejlesztés és tesztelés alatt áll. Kisebb nagyobb hibák még vannak vele, de alapjában véve már használható.

Megjelent a DC++ 0.707 és BCDC++ 0.707

Nemrég megjelent a DC++ 0.707 és BCDC++ 0.707a verziója, ami többek között egy fontos biztonsági hibát is kijavít, így mindenkinek érdemes frissítenie.

Többszálú kliensek

Mindeddig a DC++/BCDC++ és egyéb hagyományos kliensek csupán egy szálon voltak képesek letölteni, azaz egy fájlt egy időben csak egy felhasználótól tudtak tölteni.

Feliratkozás RSS - kliensek csatornájára

Az itt található anyagok a digitális szabadság jegyében a forrás és az elérhetőség linkjének megjelölésével szabadon felhasználhatók, idézhetők. Jelen honlap üzemeltetői mindemellett fenntartják az itt elérhető tartalom összes szerzői jogát. [Kapcsolat]
© Elite Hub, 2002-2015 - A Drupal motor hajtja - Valid XHTML